Вработување

Вработување


Вработување во МКН ЕТЕМ

Ако сакате да бидете дел од оваа динамична компанија, сега ја имате можноста да ни се придружите.

Доколку сакате да аплицирате за вработување во МКН ЕТЕМ, пратете CV со фотографија каде што ќе ја назначите работната позиција за која аплицирате, односно областа во која би сакале да работите.

 

 МКН ЕТЕМ ќе направи преселекција врз основа на пристигнатите апликации, како и интервју со преселектираните апликанти.

Poll

Дали ви се допаѓа новиот веб дизајн?: